myspace backgrounds
Myspace Backgrounds

Mengenai Saya

Foto saya
Islam dan sunnah adalah cara hidupku

Selasa, 23 Mac 2010

Bila manusia sudah jahil

LELAKI 10 ISTERI MENGAKU SALAH ROGOL ENAM ANAK
Oleh
Khalid Khamis

SEORANG ayah yang mempunyai 10 isteri dan 66 anak mengaku bersalah merogol enam anak perempuannya hingga dua daripada mereka hamil.

Lelaki berusia 45 tahun itu, yang menggelar dirinya ustaz, melakukan kesalahan keji itu dalam tempoh lebih setahun antara Disember 2003 dengan Jun 2005. Namanya tidak boleh disiarkan demi melindungi identiti mangsa.

Kesemuanya, dia menghadapi 43 tuduhan merogol tetapi pihak pendakwa memfailkan sembilan tuduhan dengan baki 34 tuduhan diambil dalam pertimbangan.

Mahkamah diberitahu, perbuatan sumbang mahram itu dilakukan di bilik salah satu daripada tiga flat jumbo milik keluarga berangkainya.

Anak-anak perempuannya yang menjadi mangsa itu pula berusia antara 12 dengan 15 tahun. Kandungan dua anaknya itu terpaksa digugurkan. Kesemuanya, tertuduh mempunyai 33 anak lelaki dan 33 anak perempuan.

Di Mahkamah Tinggi semalam, Hakim Tay Yong Kwang menolak permohonan pendakwa raya, Encik Eugene Lee, agar menjalankan perbicaraan secara tertutup. Menurutnya, perbicaraan boleh dilakukan dalam mahkamah terbuka kerana mangsa tiada di mahkamah untuk memberi keterangan.

Lelaki berbadan kecil rambut beruban itu kelihatan tenang ketika tuduhan dibacakan kepadanya.
 

Menurut surat pertuduhan, dia menggunakan ayat Al-Quran daripada surah Al-Mukminin untuk 'mempunyai hak mutlak seseorang terhadap anak-anaknya hingga dibolehkan mengadakan seks'.
 

Namun, rahsianya terbongkar selepas salah seorang anaknya itu membuat laporan polis pada 24 Jun tahun lalu selepas mengadu tindakan ayahnya itu kepada seorang kenalannya.

Dalam rayuannya, peguam bela, Encik Harold Seet, berkata anak guamnya melakukan perbuatan itu kerana menghadapi masalah kewangan dan untuk mencegah anaknya daripada bergaul dengan budak lelaki.

'Dia berfahaman jika dia dapat memuaskan nafsu anak-anak perempuannya, mereka mungkin tidak bergaul dengan budak lelaki,' katanya.

Dua daripada enam anak perempuan yang menjadi mangsa kini berada di rumah tumpangan budak perempuan.
 

Tertuduh yang memiliki syarikat pengangkutan, juga difahamkan menukar fahaman Sunni kepada fahaman Syiah sekitar 1988. Dia juga difahamkan telah menukar namanya sebelum ini.
 

Sementara itu, dua daripada isteri lelaki itu turut dilihat di mahkamah selepas perbicaraan.
 

Seorang adik tertuduh pula berkata keluarganya tidak tahu-menahu tentang kes tersebut.

Beliau, yang berusia 42 tahun dan sudah tujuh tahun tidak bertemu abangnya itu, berkata: 'Nak ikutkan hati saya memang tak mahu datang ke sini, tapi tak sampai hati, sebab buruk-buruk pun darah daging sendiri.'

Hukuman akan dijatuhkan Selasa depan tetapi Hakim Tay membayangkan tertuduh boleh dikenakan hukuman rotan maksimum 24 sebatan, selain hukuman penjara

ANAK JERIT KESAKITAN TAPI TIDAK DIENDAH
Dua anak hamil, ayah dan ibu bawa seorang ke Batam gugurkan kandungan

MEREKA menangis dan menjerit kerana kesakitan hingga berdarah, tetapi ayah mereka tidak mengendahkannya dan terus merogol mereka.

Tanpa segan silu, si ayah berkata: 'Kau tahan saja, sakit sekejap saja.'
 

Kata-kata itu masih terpahat dalam ingatan enam remaja perempuan adik-beradik yang menjadi mangsa nafsu buas ayah mereka itu.

Lelaki berumur 45 tahun itu melakukan perbuatan keji tersebut antara Disember 2003 de ngan Jun lalu, ketika anak-anaknya berusia antara 12 dengan 15 tahun.

Dikatakan arif dalam tafsir Al-Quran dan fasih berbahasa Arab, lelaki itu berjaya meyakinkan 10 isterinya, dengan menyalahtafsirkan ayat dalam Surah Al-Mukminin, bahawa dia mempunyai hak mutlak terhadap anak-anaknya, termasuk melakukan hubungan seks, atau sumbang mahram, dengan anak-anak pe rempuannya.

Alasannya diperkukuhkan dengan helah kononnya dia berniat untuk mendisiplinkan anak-anaknya, yang diberitahu sudah mula bergaul dengan budak-budak lelaki.

Satu demi satu anak-anaknya dipanggil masuk ke biliknya untuk memuaskan nafsunya.
 

Satu demi satu, jeritan kesakitan anak-anaknya yang masih suci kedengaran dari luar bilik sedang isteri-isterinya duduk di luar menunggu mereka keluar.
 

Tiada siapa membantah kerana terlalu hormat akan dia sebagai seorang ketua keluarga dan 'guru agama' mereka.
 

Lebih setahun enam anaknya itu memendam perasaan mereka kerana tiada tempat untuk mengadu. Mereka hanya dapat berkongsi pengalaman sesama mereka.

Dua daripada mereka hamil akibat perbuatan ayah mereka.
 

Peguam bela lelaki itu, Encik Harold Seet, berkata dia juga bertindak menggugurkan kandungan itu supaya anaknya tidak melahirkan cucunya sendiri.

Salah seoarang daripada mereka didapati hamil lapan minggu pada 7 Mac tahun lalu dan dua hari kemudian diarahkan supaya menggugurkan kandangannya.

Pada 28 Mei lalu, seorang lagi anaknya hamil dan kali ini si ayah dan beberapa isterinya membawa remaja itu ke Batam untuk menggugurkan kandungannya.

Pengalaman pahit mereka berakhir apabila anak yang menjadi mangsa pertama mengadu kepada seorang kawannya.
 

Dengan bantuan kawannya, remaja itu membuat laporan polis pada 24 Jun lalu dan lelaki yang bak binatang bertopengkan manusia itu ditahan sehari kemudian.
 


Fakta kes
 

Tertuduh: 45 tahun, pemilik syarikat pengangkutan. Mempunyai 10 isteri (empat isteri sah dan enam melalui nikah muta'ah) dan 66 anak (33 lelaki dan 33 perempuan).

Kes: Menghadapi 43 tuduhan merogol, cuba merogol dan mencabul kehormatan. Melakukan kesalahan antara Disember 2003 dengan Jun 2005 di biliknya di sebuah flat jumbo.

Keputusan: Didapati bersalah bagi sembilan tuduhan merogol lima anak perempuannya yang berusia antara 12 dengan 15 tahun. Baki 34 tuduhan diambil dalam pertimbangan.

Laporan polis: Mangsa pertama membuat laporan polis pada 24 Jun 2005, sehari selepas dirogol.
 

Mangsa pertama: Berusia 14 tahun dan dirogol dua kali, pada Jun 2004 dan 23 Jun 2005.
 

Mangsa kedua: Berusia 12 tahun dan dirogol dua kali, pada Januari 2004 dan Mac 2004.

Mangsa ketiga: Berusia 14 tahun dan yang dirogol pada Januari 2005.
 

Mangsa keempat: Berusia 14 tahun dan dirogol dua kali, pada Jun 2004 dan Jun 2005.
 

Mangsa kelima: Berusia 13 tahun dan dirogol dua kali, pada Mac 2004 dan Mei 2005
 

kenapa aku cakap isteri2 dia macam seeyal???...arrrr...kroang baca citer di bawah nie...
 

ISTERI PUJUK ANAK SERAH TUBUH
ISTERI-ISTERINYA memujuk dan memaksa anak-anak perempuan mereka supaya menyerahkan tubuh mereka kepada ayah mereka.

Setiap kali anak mereka datang teresak-esak dan mengadu sakit selepas dinoda oleh ayah mereka, si ibu hanya memeluk dan memuji mereka kerana 'pengorbanan' itu.

Isteri-isterinya juga menjadi pengirim mesej setiap kali suami mereka mahu melakukan perbuatan keji itu dengan salah seorang anaknya.

Dengan taat membabi buta, si isteri akan memujuk dan mengarahkan seorang demi seorang anak mereka masuk ke dalam bilik, di mana ayah mereka menunggu untuk menoda mereka.

Walaupun anak-anak mereka menggeleng kepala dan enggan melakukan perbuatan keji itu, si ibu akan berusaha meyakinkan mereka bahawa itu merupakan tanggungjawab mereka dan memujuk mereka supaya bertenang dan jangan fikirkan apa yang akan dilakukan.

Jika mereka berdegil, si ibu akan berpura-pura kelihatan tertekan dan hampir menangis.
 

Tidak sampai hati untuk melukakan hati ibu mereka dan menjejas hubungan si ibu dengan ayah, si anak akhirnya bersetuju dengan berat hati.
 

Perbuatan keji itu bermula selepas lelaki tersebut menyatakan bahawa sebagai seorang ayah dia mempunyai hak mutlak ke atas anak-anaknya.
 

Dalam salah satu kelas agama yang dipimpinnya untuk keluarganya, lelaki itu berkata hak tersebut termasuk melakukan sumbang mahram.

Lelaki itu, yang mempunyai sijil yang melayakkannya mengajar kelas agama dan pernah mengajar di beberapa institusi pendidikan di sini, menyalahtafsirkan satu ayat dalam Surah Al-Mukminin untuk memperdaya isteri-isterinya bagi memuaskan nafsu buasnya.

Apabila isterinya menyoalnya dan berkata dia mungkin tersilap, dengan kata-kata manis lelaki yang pandai bercakap itu meyakinkan isteri-isterinya bahawa perbuatannya itu dibenarkan mengikut Al-Quran.

Termakan dengan kata-katanya dan kerana terlalu menghormatinya sebagai ketua rumah tangga dan 'guru agama' mereka, si isteri menuruti perintahnya.

Malah, seorang daripada mereka juga ditugaskan memastikan anak-anak perempuan mereka tidak dalam haid apabila diminta memuaskan nafsu ayah mereka.

Musuh kita tidak pernah duduk diam

Salam, 

Cerita ni ada kebenarannya, cuba kita imbas kembali peristiwa yang sama 
telah berlaku keatas Puteri Diana yang bercinta dengan lelaki muslim. 
CIA yang menjadi tali barut Yahudi memang cukup licik dalam hal2 ini. 
Mereka sanggup untuk melakukan apa sahaja untuk memburuk dan menghentikan 
sebarang usaha dakwah, tambahan pula bintang seperti Puteri Diana dan MJ 
mempunyai jutaan peminat/pengikut diseluruh dunia. 

Sebab itulah, ada puak dan kumpulan yang dianggap pengganas oleh Amerika 
sanggup menggadaikan nyawa mereka untuk memusnahkan rangkaian kepentingan 
Amerika/Yahudi. Betapa gobroknya mereka ini, mereka sentiasa menafikan 
kebenaran dan Al-Fatihah untuk Mikael. 

Konspirasi Kematian Michael Jackson 

Michael Jackson (MJ) adalah seorang manusia yang sangat penyayang. Banyak 
hartanya yang telah dihabiskan dalam membantu dan menyokong 
gerakan-gerakan 
amal seperti Afrika Amerika, mangsa AIDS, mangsa dera kanak-kanak dan 
bermacam-macam lagi. 

Walaupun dah berbuat pelbagai kebaikan, MJ masih gagal mencari ketenangan 
hati. Dia cumalah seorang budak yang terperangkap di dalam badan seorang 
lelaki. Impiannya adalah untuk menjadi budak kecil selama-lamanya. Impian 
ini ditambah pula dengan sejarahnya didera semasa kecil menyebabkan dia 
membina Neverland, tempat untuk seluruh kanak-kanak di dunia bermain dan 
gembira di situ. 

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk membaca tentang konspirasi 
pembunuhan Michael Jackson. Namun MJ telah membuat satu keputusan yang 
bakal memberikan 
impak yang sangat besar di dalam hidupnya. Melihat kehidupan dan 
ketenangan yang dimiliki oleh abangnya (Jermaine) setelah memeluk Islam, 
MJ telah membuat satu kenyataan gempar di satu press conference pada tahun 1989. 

"Saya telah melihat Islam di dalam abang saya, saya telah membaca buku 
tentang Islam dan suatu hari nanti saya mahu rasakan ketenangan dan 
keamanan Islam itu". 
Sejak kenyataan itu hidup MJ tidak sama seperti dahulu lagi. Dituduh 
berasmara dengan kanak-kanak, ditambah dengan pandangan-pandangan negatif 
daripada media Amerika Syarikat, membuatkan MJ berada di tahap tertekan. 
Semua ini dilakukan agar peminat-peminat MJ melihatnya sebagai satu ikon 
yang gagal seterusnya membuatkan influence MJ berkurangan. 

Melarikan diri daripada tekanan pihak Media USA, MJ telah tinggal di 
England selama beberapa tahun. Di England, MJ berkawan rapat dengan Yusof 
Islam, Dari Yusof Islam, MJ belajar serba sedikit tentang Islam. Malah 
semasa di England , MJ telah berkawan rapat dengan seorang pencipta lagu, 
Zain Bhika yang telah menciptakan lagu "Give Thanks To 
Allah" khas untuk dinyanyikan oleh MJ bila-bila masa dia bersedia.. 

Semasa kes asmaranya dengan kanak-kanak dijalankan, MJ telah melarikan 
diri dan menetap di Bahrain . Di sana dia menjadi tetamu khas kepada anak 
Sultan Bahrain . Di sinilah MJ mula mendalami Islam. MJ belajar 
sembahyang, baca Al-Quran dan macam-macam lagi selama 3 tahun.. Akhirnya 
pada November 2008, MJ pulang ke Los Angeles dan 
membuat majlis memeluk Islam secara rasmi di rumah kawan karibnya. Pada 
December 2008, MJ telah pun pergi menunaikan haji bersama Sultan Bahrain 
dan anaknya.. 

Untuk konsert terakhirnya, MJ mempunyai agenda yang tersendiri. Dia 
memaklumkan yang ini adalah konsert terakhirnya dan berhasrat untuk 
mengumumkan yang dia adalah seorang Muslim. Malah MJ juga mahu 
menyanyikan lagu Give Thanks to Allah pada konsertnya tersebut bersama 
Yusof Islam. Sebab itulah MJ memilih London sebagai tempat konsert 
terakhirnya bukannya di USA kerana takutkan pihak berkuasa USA . Pada 
12.30 25 June, MJ memeluk managernya dan mengucapkan selamat malam. MJ 
berkata " Selepas berlatih selama 2 bulan akhirnya saya dah bersedia 
untuk konsert ini".. Selepas melambaikan tangan dan mengucapkan selamat 
malam, MJ pun pulang ke hotel. Tapi kira-kira jam 2.26 pagi, MJ didapat 
telah meninggal dunia.. 

Semasa 911 dihubungi, banyak soalan yang ditanya seolah-olah mereka tak 
tahu siapa itu MJ dan di mana MJ berada. Nampaknya ada pihak yang cuba 
melengahkan masa bantuan tiba Tambah pelik bila pihak hospital mengatakan 
hasil autopsy hanya boleh diperolehi selepas 2 bulan sedangkan teknologi 
sekarang dah bertambah canggih. 

Oleh kerana itu, keluarga MJ telah pun mengupah private doktor untuk 
membuat autopsy kepada MJ. Keputusannya dikeluarkan hanya selepas 4 hari. 
Ternyata MJ mati kerana terlalu banyak dos anaethestic, satu ubat yang 
mampu membuatkan jantung berhenti berdenyuti jika diambil secara 
berlebihan. Satu keputusan yang tidak diwar-warkan di media ialah perut 
MJ tidak mempunyai langsung ubat ini. Tapi darahnya dipenuhi dengan ubat 
tersebut. Malah badan MJ dipenuhi dengan kesan suntikan seolah-olah ada 
orang secara paksa menyuntik ubat tersebut ke dalam badan MJ. 


Dalam CNN semasa diinterview, Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama 
telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik. "Saya suka MJ... Saya 
membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin 
tiada konspirasi dalam kematiannya" . Pelikkan kenapa seorang Presiden 
beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan 
rasmi autopsy MJ dikeluarkan? Kalau betullah MJ nak bunuh diri, buat apa 
dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsert dia nie? Tak 
gitu? 


Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul 
dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara awan 
(dalam TV). Ugutannya ialah Katherine, mak MJ tidak akan mendapat hak 
penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat. Akhirnya 
mereka bersetuju untuk MJ dikebumikan secara Islam 
di Neverland. Tapi dengan syarat satu pengebumian olok-olok secara 
Kristian mesti diadakan. Itulah yang anda semua tengok di Tv. Sebab 
itulah keranda MJ ditutup dan tak dibukak. Sebab mayatnya tak pernah ada 
dalam tue. Ini semua dilakukan semata-mata nak bagitau dunia yang 
kononnya MJ bukan seorang Islam. 


(Sheikh Ha**d) 
The Brotherhood of Islam 
Buletin of Bahrain 


Demi anda semua, kami sanggup bersengkang mata untuk terjemahkan email 
yang kami terima ini. Tak tahu kebenaran tentang wujudnya konspirasi 
kematian Michael Jackson. Mungkin benar mungkin tidak. Hanya ALLAH yang 
tahu... 

Selamat datang

Kejayaan manusia dalam agamanya taat kepada Allah ikut cara Rasullullah SAW